OPI nagellak en verzorgingsprodukten

OPI verzorgingsproducten

OPI verzorgingsproducten

Nagelstudio Vathorst is een verkooppunt van OPI producten.

Zoals de Avoplex High-intensity hand & nagelcreme, dit is een product voor dames en heren. Een gegarandeerde fijne creme die direct intrekt en aan het werk gaat voor uw handen.

 

Voor nagelproblemen, droog-brokkelig- dun enz. zijn er verschillende nagellakverzorgers Nail Envy, de Nail Envy is er in diverse samenstellingen.

Laat u onder het genot van een kopje koffie  adviseren welk product het beste bij u past!

 

 

Bel voor meer informatie of een afspraak Lucie Wolters; 06-1033 93 84

OPI The American Dream

OPI The American Dream

De ontwikkeling van acrylnagels vindt haar oorsprong in de tandheelkunde. Een tandarts ontdekte per toeval dat tandheelkundig materiaal geschikt is voor nagelverlenging toen hij een diepe scheur in zijn nagelplaat repareerde met tandheelkundig porselein. Deze oplossing werd op beperkte schaal populair bij filmsterren, totdat de FDA (Federal Drug Administration) één van de basisingrediënten verbood.

Eind jaren '50 emigreert George Schaeffer van Hongarije naar Amerika om zijn geluk te beproeven. Hij werkt als taxichauffeur tot hij in 1981 in contact komt met Odontorium Products Incorporated, een klein bedrijf dat tandheelkundige producten maakt. George ontwikkelt een nieuw acrylproduct dat geschikt is voor het maken van kunstnagels. Hij koopt het bedrijf en slaagt erin de grootste en bekendste leverancier te worden van kunstnagels.

Door de groeiende vraag naar nagellak besluit George om zijn assortiment uit te breiden. In 1989 lanceert OPI de eerste nagellaklijn. Vanaf dat moment komt OPI ieder voor- en najaar met 12 nieuwe kleuren, gebaseerd op de laatste trends in de mode.

OPI groeit uit tot een wereldwijd opererende organisatie met het hoofdkantoor in Los Angeles. Tussen twee bekende filmstudio's in bevinden zich de kantoren, magazijnen en laboratoria met een totale oppervlakte van maar liefst 20 km². Onder leiding van oprichter George Schaeffer, houden zich hier dagelijks maar liefst 500 mensen bezig met de ontwikkeling, productie, distributie, marketing en verkoop van OPI. De OPI producten zijn wereldwijd in 100 landen verkrijgbaar en per jaar worden alleen al meer dan 30 miljoen nagellakken verkocht. 

bron;opi.nl

OPI verzorging

handen en voeten opi's  main core buisiness
handen en voeten opi's main core buisiness

Omdat je handen en voeten het allerbeste verdienen

Naast de collectie nagellakken biedt OPI een uitgebreide lijn hand- en nagelverzorgingsproducten, op basis van natuurlijke ingrediënten en botanische extracten. Bovendien heeft OPI een complete lijn ontwikkeld voor cosmetische voetverzorging. Deze producten zijn in eerste instantie ontwikkeld voor professionals, dus bieden ze hoge kwaliteit en een professionele uitstraling. Aan elke productlijn gaan tientallen jaren aan research vooraf. Een belangrijk uitgangspunt is de gezondheid en conditie van de natuurlijke nagel te behouden en liefst te verbeteren.

bron; opi.nl